Услуги

0 +
Проекта
0 +
доволни клиенти
0 +
Години опит

УСЛУГИ

РЕМОНТ

Ремонтира се системата за сигнализация на автомобила. Извършват се още козметични ремонти.

При подмяна на определена част клиентът ма право на избор относно нейния производител. Предлагат се такива с различно качество и съответно на различна цена.

Аутоформула Г ЕООД извършва ремонт на немски, френски и японски коли в град София, квартал Хаджи Димитър. Фирмата осигурява подробна компютърна диагностика при възникнал проблем по дадена система на превозното средство.

След откриване на причината за повредата, се предприемат съответните действия по нейното отстраняване. Извършват се сервизни услуги по:

ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

При проблем с климатичната система може да потърсите специализирана помощ в сервиза на фирмата. Обектът е с удобно разположение в град София и обслужва едни от най-често употребяваните автомобили в страната.

Аутоформула Г ЕООД извършва пълно техническо обслужване на немски, френски и японски автомобили в град София, квартал Хаджи Димитър. За извършената работа се предоставя гаранция за определен период от време.

В своя сервиз фирмата предлага избор от резервни части за всеки един компонент на автомобила. Налични са авточасти на различна цена. Вие имате думата точно какво да се вложи при ремонта и техническото обслужване на превозното средство.

Техническото обслужване включва продажба на нови зимни и летни гуми. Предоставя се възможност за демонтаж на старите и монтиране на новите, за да сте готови за сезона. Предлагат се всякакви аксесоари, включително течност за чистачки, антифриз, масло за двигателя и други продукти, които са неотменна част от обслужването на колата.